portrait_1920x540.jpg
 

Fortællingerne
er jeres våben

Vi bruger fortællingerne til at forstå alt fra it-systemer og lægevidenskab til Sokrates’ filosofi, fordi de gør det abstrakte konkret og det komplekse enkelt. Derfor er fortællingerne ikke bare pynt. De er en del af både virksomhedens og din egen forståelse og argumentation og jeres bedste våben. 

Derfor brænder jeg for fortællingen i effektiv, klar og troværdig formidling. Både når jeg rådgiver virksomheder og organisationer i at kommunikere, så det forstås, mærkes og huskes. Og når jeg holder kurser for medarbejdere og ledere i at tale og skrive effektivt og bedre, så budskabet brænder igennem. Konkrete skriveværktøjer tænder fortælleglæden, og gør det både hurtigere og sjovere at skrive tekster og oplæg. 

 

Fra radiorapporter til redaktør
18 års erfaring som historiefortæller på DR, Aarhus Stiftstidende og som redaktør af fagbladet Frie Skoler har jeg med mig. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har siden 2008 drevet konsulent og kursusvirksomheden Mellem Linjerne. 

 

Lim for hjernen
Fortællinger er er som lim for hjernen. De forbinder viden, sanser og følelser og gør det nemt at forstå og huske, det man har hørt eller læst. For eksempel:

Projektet var enkelt som en jingle og så nemt at forstå som en pixibog.

Vi er ikke så bevidste om vores sammenligninger og historier. Derfor glemmer mange dygtige fagpersoner historierne, når de skal være faglige og vise, at de er dygtige. Det er fatalt for teksterne, der bliver svære at forstå. Måske misforstået. Og hurtigt glemt.

 

Kontakt:

MELLEM LINJERNE

FILMBYEN 21, 4. SAL

8000 AARHUS C

 

maria@mellemlinjerne.dk         

+45 21 29 05 81