1920x540.jpg
 
 

Foredrag om kommunikation

Giv fortælleglæden et boost med en cocktail af viden, engagement og værktøjer - og eksempler, som folk kan genkende fra deres egen hverdag.

Med et foredrag om kommunikation får I forståelse for fortællingens potentiale og inspiration til at begynde at fortælle jeres egne historier ved hjælp af enkle greb og teknikker.

Skræddersyet til jer

Alle foredragene tilpasses det konkrete emne og den enkelte virksomhed. Sproget er let og levende. Maria inddrager publikum med små øvelser undervejs og gør brug af inspirerende og konkrete eksempler for at illustrere sine budskaber.

Foredrag:
Fortæl jer til en bedre bundlinje 

Skærmbillede 2019-03-23 kl. 08.35.32.png

Fortællinger kan gøre jeres kommunikation klar og skarp, løfte jeres forretning og gøre det sjovere at gå på arbejde. 

Fortællinger er er som lim for hjernen. De forbinder viden, sanser og følelser og gør det nemt at forstå og huske, det man har hørt eller læst. For eksempel:

Projektet var enkelt som en jingle og så nemt at forstå som en pixibog.

Vi bruger fortællingerne til at forstå alt fra it-systemer og lægevidenskab til Sokrates’ filosofi, fordi de gør det abstrakte konkret og det komplekse enkelt. Derfor er fortællingerne ikke bare pynt. De er en del af både virksomhedens og din egen forståelse og argumentation og jeres bedste våben i forhold til kunder, brugere, potentielle ansøgere – og jer selv!

Få forståelse for fortællingens potentiale og inspiration til at begynde at fortælle jeres egne historier ved hjælp af enkle greb og konkrete teknikker. 

Det virker.

 

FOREDRAG: Fyr din indre censor, og bliv en haj til at skrive

Linkedin + Facebook opslag.png

Skriver du dig frem til budskabet i din tekst? Eller har du overblik over det, inden du sætter dig til tasterne? Uanset hvordan du arbejder, kan du få det lettere og sjovere med at skrive. 

At skrive er et håndværk alle kan blive bedre til. 

Ved at blive bevidst om tre vigtige faser fra blankt papir til færdig tekst: Tænk + Skriv + Rediger, kan du komme til at skrive hurtigere og bedre.

Få konkrete råd og fif fra skrivebogen Skriv lettere end du tror.

Det er ikke svært at danse en tango, når man har forstået trinene. Men uden at kende de enkelte trin er det umuligt. Når man har lært dem, kan man til gengæld arbejde med stilen, rytmen og sine improvisationer.

Det samme gælder for det at skrive. Når man først har forstået de enkelte greb, er det allerede blevet lettere. 

Bagefter er det træning og nye, gode vaner.

Foredraget er relevant for jer, der gerne vil blive bedre til at omsætte strategier og mål for kommunikationen til konkrete tekster og historier, som fænger målgruppen. 

  

FOREDRAG: BRÆND IGENNEM med dit budskab og din performance

BrændIgennem.jpg

Budskab, krop, stemme og udstråling. Få styr på både tekst og performance, når du holder oplæg og tager ordet.

De bedste fif og tricks til at brænde igennem fra teatrets og journalistikkens verden.

I samarbejde med teaterinstruktør Helle Brokjær.

For alle ledere, fagfolk og konsulenter, der ønsker at formidle mundtlige budskaber med gennemslagskraft. Se mere om vores samarbejde her