1920x540.jpg
 
 

Skræddersyet til jer

Få værktøjer og metoder til at omsætte ideer, viden og informationer til en stærk og fængende fortælling eller et klart og let forståligt notat.

Vil I gerne skrive kortere og skarpere notater?
Skrive mails og breve, der kan forstås af kunder eller borgere?
Skrue op for det levende sprog, der får læseren til både at se og mærke jeres projekter?
Eller bare få noget mere fra hånden, skrive hurtigere og med større glæde?

Med afsæt i jeres udfordringer og ønsker skræddersyr jeg det kursus, som jeg vurderer giver jer det største udbytte. Det kan være en 1/2 dag som hos forlaget Clio Online. En dag som i Kulturstyrelsen eller Dansk Industri. Eller tre dage fordelt over nogle måneder som for Rigshospitalets kommunikationsafdeling.

Ring eller skriv til mig, så vi kan få en snak om, hvad der giver mest mening for jer.

 

Kursisterne siger

"Det var de tre bedste dage i mit arbejdsliv. Hverken mere eller mindre. Og i modsætning til alle de andre typer kurser, jeg har deltaget i, så fik jeg noget med hjem, som ikke forsvandt, så snart jeg havde forladt lokalet. Før skrev jeg om 'noget' for 'nogen' - nu målretter jeg mine ting og sætter mig i modtagerens sted. Og jeg er meget bevidst om at skrive forståeligt. Hvis du tror, jeg bare snakker så tjek http://videnskab.dk/kultur-samfund/ved-du-hvad-arbejdsudbud-er. I før-udgaven startede med de søvndyssende ord: "Der har været mange reformer af vores velfærdssystem på det seneste". Så tak til Maria - en game changer."

Poul Thøis Madsen, forskningschef og docent i medieøkonomi på Danmarks Medie og Journalisthøjskole og lektor på Institut for Statskundskab, Aalborg Universitet. 
Deltager på kurset "Skriv effektivt og bedre", Danmarks medie- og Journalisthøjskole.

Brugbar værktøjskasse

Det vigtigste for mig, er at du kan bruge de værktøjer, vi arbejder med på et kursus, når du kommer på arbejde næste dag.

Derfor tager jeg altid afsæt i de tekster du eller dine kolleger skriver, når jeg skræddersyr et kursus til jer.  Uanset om I er en virksomhed, en organisation eller en styrelse. I får feedback på jeres  tekster, og inspiration til, hvilke skriveredskaber, det giver mest mening for jer at have i værktøjskassen. Og undervisningen er altid en vekselvirkning mellem oplæg og praktiske øvelser. 

Med redskaber fra den journalistiske værktøjskasse bliver det meget nemmere for både akademikere, fagspecialister, konsulenter, embedsmænd og kommunikationsrådgivere at skrive tekster, der bliver forstået og husket. 

Skriv, så de reagerer

Vellykkede tekster fører til positive reaktioner og konkret handling hos dine kunder, kolleger, læsere og brugere. Teksterne kan for eksempel være mails, tekster til nettet, præsentationer, fagbøger, invitationer, fagbøger eller jeres interne og eksterne rapporteringer.

 

Skriv bedre tekster -fang din målgruppe

Target.jpg

For Akademisk Arkitektforening har jeg målrettet et kursus for arkitekter, der gerne vil fange deres modtagere og skrive mere levende. Det foregår i foreningens lokaler i hjertet af København. Se datoer og tilmeld dig her

 

 

Skriv effektivt og bedre 

Skriv.jpg

For Danmarks Medie- og Journalisthøjskole underviser jeg på kurset "Skriv effektivt og bedre". Kursets målgruppe er fagfolk fra akademikere og konsulenter til embedsmænd i ministerier og ansatte i kommunikationsafdelinger. Der er kurser i både København og Aarhus. Se datoer og tilmeld dig her: SKRIV EFFEKTIVT OG BEDRE

 

 

BRÆND IGENNEM med dit budskab og din performance

BrændIgennem.jpg

Budskab, krop, stemme og udstråling. Få styr på både tekst og performance, når du holder oplæg og tager ordet. 

Sammen med teaterinstruktør Helle Brokjær holder jeg kurser i at brænde igennem. Kurserne er skræddersyede og arbejder med værktøjer til at få krop og stemme til at understøtte og sige det samme som indholdet i dit oplæg. Vi kombinerer værktøjer fra både teatrets og journalistikkens verden. 

BRÆND IGENNEM er et kursus for ledere, fagfolk og konsulenter, der ønsker at formidle mundtlige budskaber med gennemslagskraft. Se mere om vores kurser her